Maak kennis met Huub

Maak kennis met Huub Toxopeus, gediplomeerd en vakbekwaam Audicien bij Beter Horen. Een half jaar geleden maakte Huub de overstap naar Beter Horen. Bekijk onderstaande video en ontdek waarom hij deze bewuste keuze gemaakt heeft. Ook nieuwsgierig naar de carrièremogelijkheden bij Beter Horen? Neem dan contact op met Masha Tankink (Recruiter) via masha.tankink@amplifon.com
Maak kennis met Huub

Maak kennis met Joost

“Beter Horen is een prima bedrijf om je carrière te beginnen. Het vak is niet alleen een mooie mix tussen zorg en retail, je krijgt binnen het bedrijf ook alle ruimte om te groeien. Je mág ambitie hebben bij Beter Horen, er wordt echt naar je geluisterd.”
Joost Bolk (33), triage-audicien bij Beter Horen in Enschede
Sommige mensen associëren hoorproblemen vooral met oudere mensen, het kan zijn dat het vak daarom jongere mensen in eerste instantie wat afschrikt. Natuurlijk krijgen wij veel ouderen in de winkel, Nederland vergrijst. Maar ook onder jongeren nemen hoorproblemen toe, ook die zien wij dus steeds vaker. Het is juist die veelzijdigheid die werken op de winkelvloer zo leuk maakt.
Beter Horen is vooral een modern bedrijf. Een innovatieve organisatie, niet alleen op technisch vlak, maar ook in het omgaan met werknemers. Er is constant een vinger aan de pols, alleen al door het houden van tevredenheidsonderzoeken. Maar minstens zo belangrijk is dat men luistert naar ideeën. Binnen de vestiging, maar ook daarbuiten. Het bedrijf is constant op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren, dat merk je. Zelf zit ik in een ‘vaandeldragersgroep’; jonge audiciens die regelmatig gevraagd wordt naar hun mening over de organisatie. Alleen dat al geeft je het gevoel dat je volop meetelt.
Beter Horen heeft oog voor jong talent. Ik heb echt het gevoel dat het bedrijf daar daadwerkelijk in investeert. En je krijgt er behoorlijk wat voor terug: een baan met prima voorwaarden en een stabiele basis. Maar het belangrijkste is die ideale combinatie tussen zorg en sales. Mensen helpen binnen de dynamiek van de winkelvloer. Die mix maakt het vak tot een blijvende uitdaging.
Joost Bolk werkt sinds 2010 bij Beter Horen en maakte in zijn carrière een rondje langs dertien filialen. Na zijn opleiding als audicien volgde Joost een opleiding als triage-audicien en behaalde hij zijn NIMA A-certificaat.

Maak kennis met Barbara

“Laatst kwam een klant die ik heb geholpen de winkel binnen. Even vroeg ik mij af of er misschien iets verkeerd was gegaan. Maar nee, ze kwam mij bedanken. Met tranen in haar ogen. Er was weer een wereld voor haar open gegaan. Mooi, he. Daar doe ik het voor.”
Barbara Ruijtenburg (25), audicien bij Beter Horen in Dronten
Beter Horen is mijn eerste werkgever. Ik heb logopedie gestudeerd, maar dat vak vind ik net iets te therapeutisch. Ik wil liever op een nog praktischer manier werken, iets doen waar je sneller het resultaat van ziet. Die manier van werken heb ik gevonden bij Beter Horen. Na een tijdje rondkijken, gaf de uitstraling van Beter Horen de doorslag: een combinatie van professionaliteit en kwaliteit zonder al teveel nadruk op commercie. Ik liep een dagje mee, solliciteerde en kon direct beginnen met de opleiding, in Utrecht.
Nu werk ik vier dagen per week in Dronten, met een stel hele leuke collega’s en een geweldige begeleidster. Ze begrijpen dat je nog lang niet alles weet en staan altijd voor je klaar met antwoorden. Een dag per week zat ik in de schoolbanken. Ook dat is heel interessant, want zo leer je collega’s buiten het filiaal en de wereld achter Beter Horen goed kennen. Een wereld die goed bij mij past. In juli heb ik mijn opleiding afgerond en uiteraard een klein feestje gevierd. Om meer dan één reden…
Barbara Ruijtenberg werkt bij Beter Horen in Dronten. Eerder stond zij in een kledingwinkel en heeft zij een opleiding tot logopediste afgerond. Na een opleiding van twee jaar is zij nu bij Beter Horen aan de slag als gediplomeerd audicien.

Wil jij opgeleid worden tot audicien?

Mensen weer laten horen. Zorgen dat mensen weer genieten van een goed gesprek, hun favoriete muziek. Zorgen dat zij weer meedoen. Dat is straks jouw rol als audicien, als vakkundig adviseur. Geef jij mensen straks hun toekomst terug? Dan gaat er een wereld voor je open bij Beter Horen.
Iedere klant is anders. Iedereen heeft een ander verhaal. Daarom denk jij niet in standaard oplossingen. Je luistert eerst. Pas daarna ga je op zoek naar de ideale oplossing. Eerst de mens, dan het meten, zo werken wij.
Ben jij geschikt voor het vak? Kun jij ons overtuigen van jouw ‘drive’ om doelen te bereiken? Dan ligt er een contract voor je klaar en leiden we je in twee jaar op tot een volleerd audicien. Wij leren je alles over horen, gehoorverlies en innovatieve hooroplossingen op maat. Natuurlijk krijg je er heel wat voor terug. Om te beginnen met het vak van de toekomst. Een baan binnen een snel groeiende markt. Bij een bedrijf dat jou en je talent op waarde weet te schatten. Een baan bij marktleider Beter Horen, een groeiende en innovatieve organisatie, die deel uitmaakt van Amplifon, wereldleider in hooroplossingen. Maar vooral… een baan waarbij je mensen weer laat genieten van het leven.
Onze opleiding tot audicien is stevig. Dat is niet zomaar, iedere Beter Horen-audicien is een erkend specialist in hooroplossingen. De opleiding bestaat uit vier dagen praktijk en één dag theorie (BBL MBO4) per week vooraf gegaan door een intensieve interne opleiding. Met je aanstaande collega’s leiden wij je op tot een professional die zorg en zakelijk inzicht moeiteloos met elkaar verbindt.
Als je geïnteresseerd bent in het volgen van deze opleiding in combinatie met het werken dan nodigen we je uit om te kijken bij onze actuele vacatures. Hier staan ook de vacatures voor Audicien in Opleiding. We hebben momenteel plaatsingsmogelijkheden door het hele land. Binnenkort starten we met het interne opleidingstraject waarna je snel kunt beginnen met de opleiding bij de DHTA in Utrecht.
Naar vacatures   ❯