Werken bij Beter Horen zomeractie 2017

Voorwaarden voor deelname:
Omschrijving Zomeractie "Welk geluid geeft jou het ultieme vakantiegevoel?" Deel jouw foto of video onder deze post óf met #beterhorenzomeractie en maak kans op een dinerbon van €100,-!
Wie mogen meedoen: Medewerkers van Beter Horen en alle volgers van de Werken bij Beter Horen Facebook pagina mogen meedoen aan deze actie.
Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie, verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Beter Horen.
Looptijd actie: De actie loopt tot 1 september 2017.
Selectie winnaar: Beter Horen maakt een voorselectie van de ingezonden foto's. In week 36 zal de winnaar via een poll op de Facebook pagina Werken bij Beter Horen gekozen worden.
Bekendmaking winnaar: Beter Horen zal contact opnemen met de uiteindelijke winnaar.
Prijs: de winnaar ontvangt een dinerbon ter waarde van € 100,-. Over de uitslag van de actie wordt niet gecorrespondeerd. De prijswinnaar dient over een Nederlands postadres te beschikken.
Beter Horen behoudt zich het recht voor om, zonder opgaaf van reden, ingezonden foto's of video's te verwijderen van de Facebook pagina Werken bij Beter Horen.
Wil je meer weten over werken bij Beter Horen? Kijk dan eens naar onze vacatures via http://werkenbij.beterhoren.nl/